Föreläsningar

”People of accomplishment rarely sat back and let things happen to them. They went out and happened to things”Leonardo da Vinci

Världens största verktygslåda är inte till någon större hjälp om du inte har lust att faktiskt bygga något. På mina föreläsningar hjälper jag dig att hitta lusten att förändra och förbättra, att utvecklas och få saker att hända.

Tillsammans kommer vi att jobba med kommunikationsverktyg, drivkrafter, attityder och förhållningssätt. Du kommer få en helt egen handbok i världsförändring och lära dig hur du med en schysst inställning kan slå världen med häpnad. Utgångspunkten är att jobba med kommunikation som koncept, som utgår ifrån att all kommunikation hänger ihop och skapar resultat vare sig du vill eller inte. Det är också först när du fullt ut tar ansvar för din kommunikation som har du också möjlighet att på allvar påverka resultatet.

Jag anpassar alltid min föreläsningar efter målgrupp, tid och önskemål och bjuder också in till diskussioner och feedback. Det innebär att ingen föreläsning blir den andra lik.

Några exempel på föreläsningsrubriker:

  • Kommunikation och bemötande – Att jobba med kommunikation som koncept
  • Inspirerande ledarskap – Från slentrianchef till framgångsrik ledare
  • Designa din framtid – Lyckas med entreprenörskap och nyföretagande

Hör av dig om du vill ha förslag på upplägg, pris eller bara vill bolla idéer. Hur stor är gruppen? Var i Sverige kan vi träffas? Hur mycket tid får jag? Får jag svar på dessa frågor, så får du idéer från mig om var vi kan starta och vad vi kan uppnå.

// Tomas Xavier

P.S. Här kan du läsa mer om hur jag jobbar med kommunikation som koncept. D.S.