Vad säger mina kunder?

”Tomas har under de senaste 15 åren varit en viktig samarbetspartner i samtliga bolag jag drivit. Oavsett om det handlat om att starta gymnasieutbildning, ambulerande cirkusskola för funktionshindrade, filmstudio eller skivbolag så har Tomas varit en stor del i framgången.

Tomas kunskap om marknadsföring och kommunikation är ovärderlig. Han förmår inte bara att förpacka produkten på ett tilltalande sätt. Han finner det unika, det som särskiljer sig och sticker ut. Han vågar tänka stort, han ser helheten och vet vad som krävs för att budskapet ska nå ut.

Jag kan bara gratulera er alla som får möjligheten att jobba med honom.”

Elias Wåhlund
Karasmatic Music AB
www.karasmaticmusic.com


”Känner du någon som borde överge the ultimate power of negative thinking? Någon som hellre skulle satsa på att bli bäst i världen? I så fall är Tomas rätt person att möta – i en föreläsning som utmanar de etablerade systemen och ser dina förutsättningar som människa.

Mina studenter var jättenöjda, och det händer fortfarande att de pratar om Tomas när jag möter dem, nu ute i livet långt efter föreläsningen.”

Linda Åslund
www.trotsig.se
Copywriter, projektledare och föreläsare, 
bland annat på utbildningen Visuell kommunikation, Nyköping.


”Jag kan varmt rekommendera Tomas Xavier som föreläsare/inspiratör då hans blandning av humor och allvar gör att man med lätthet tar åt sig den kunskap han förmedlar.”

Gunilla Klar
T.f. föreståndare Storby boende


Tomas hjälpte oss att arrangera en temadag om visioner och styrkor. Med fingertoppskänsla guidade han oss under dagen och öppnade upp för härlig kreativitet med enkla och effektiva brainstorming-övningar. Tomas såg till att vi höll kompassriktningen framåt på ett positivt sätt, och gav oss samtidigt det utrymme vi behövde för att diskutera och komma fram till en gemensam vision för företaget. Tack för en toppendag Tomas!”

Anders Hedman
Aros Patent AB