Tomas Xavier

”Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do”Apple, Inc

Det började med en idé om att förändra världen. I första hand genom att göra den snyggare. Ganska snart insåg jag att design egentligen handlade om kommunikation, och att oavsett vad jag ägnade mig åt så fanns det ett starkt samband mellan kommunikation och framgång. Den insikten har idag vuxit till ett förhållningssätt, en attityd och ett sätt att leva. Leonardo da Vinci möter Bruce Willis, typ.

Jag utgår krasst från att allt är möjligt och förutsätter framgång i allt jag gör. Jag vet att det kan låta lite klyschigt, men efter att ha provat motsatsen har jag landat i att livet blir rejält mycket roligare om jag börjar dagen med en schysst inställning.

Bakgrund:
I brist på intressanta jobb när jag slutade gymnasiet började jag min yrkeskarriär med att starta design- & kommunikationsbyrå i slutet av 90-talet. Min omgivning var rörande överens om att det var dömt att misslyckas, men lyckligtvis fattade inte jag det så det gick jättebra. Utöver det har jag bland annat jobbat som webbutvecklare, kommunikatör och projektledare. 2008 kände jag att världen var redo, och startade mitt utbildningsföretag där jag idag jobbar med kommunikation och bemötande.

Förebilder:
Tony Robbins, Will Smith, Klas Hallberg, Robin Sharma, Lous CK, Morihei Ueshiba, Bodil Frick.

 

// Tomas Xavier